Avondvierdaagse voor Tim Foundation

23-09-2008 21:06 20-05-2008 21:04
Zeewolde, 20 Mei 2008 /EZPress/ - Binnenkort is het weer zover. De Avondvierdaagse van Zeewolde wordt gelopen van 3 tot en met 6 juni. Een klasgenootje van Tim Polderman, die lijdt aan de Ziekte van Leigh wil met het meelopen geld inzamelen.

Rianne Does loopt voor Tim
Tim Polderman is de naamgever aan de Tim Foundation die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte, in het bijzonder de Ziekte van Leigh. Tim gaat vier dagen per week naar school op De Trappenberg in Huizen, maar de woensdagen gaat hij naar basisschool Het Mozaïek. Rianne Does van 6 jaar, die vorig jaar bij Tim in de klas zat heeft het idee opgevat om zich te laten sponsoren tijdens de Avondvierdaagse. Ze kan per avond of voor een vast bedrag worden gesponsord.

Goed idee
Nancy Polderman: "Wij vinden dit een heel mooi initiatief. Heel fijn dat kinderen van jonge leeftijd zich al belangeloos inzetten voor kinderen met deze ziekte". Rianne hoopt dat ze de Avondvierdaagse uit loopt, maar vertrouwt daar wel op.

Sponsorformulier
Mochten er kinderen zijn die zich ook willen laten sponsoren voor Tim Foundation, dan kunnen zij een e-mail sturen naar info@timfoundation.nl. Een sponsorformulier wordt ze dan per e-mail toegestuurd. "We hopen natuurlijk op veel kinderen die het idee van Rianne volgen", zegt Nancy.